Home Nieuws Achter de schermen..

Achter de schermen..

24
0

Marcel Brands gaf in het programma Studio Voetbal aan dat er niet gerekend hoeft te worden op versterking in de winterstop. De technisch directeur werd gevraagd naar de situatie rond Marco van Ginkel en het scoren van doelpunten door middenvelders.

Mocht de situatie rond het eerste elftal zo blijven zoals deze nu is, is de verwachting dat er wel degelijk wijzigingen in de selectie zullen gaan plaatsvinden maar Brands is ervaren genoeg om de rust rond de club te bewaren. Rond de Herdgang doet het hardnekkige gerucht de ronde dat Andres Guardado na de winterstop in de Verenigde Staten zal voetballen en PSV achter de schermen al volop bezig is de Mexicaan te vervangen.

PSV is niet gebaat bij onrust rond mogelijk spelers die interessant zouden zijn om de gelederen te komen versterken. De verwachting is dat PSV de komst van Marco van Ginkel in de winterstop zal afronden. De TD van PSV gaf in gesprek met de analisten van Studio Voetbal aan dat er nog steeds contact is met van Ginkel. Brands wist precies te vertellen hoeveel minuten van Ginkel momenteel weer in de benen heeft. Het is dan ook erg waarschijnlijk dat PSV achter de schermen bezig is om van Ginkel weer naar Eindhoven te halen.
Brands gaf aan dat PSV een speler mist die diep in de 16 dingen kan forceren en een goal kan maken. Ron Jans maakte daarbij de kanttekening dat Jorrit Hendrix tegen zijn Zwolle de beste man van het veld was.

‘Het is niet het uitgangspunt om een speler aan te trekken in de winterstop. Of er zou nog iets met spelers moeten gebeuren, zoals blessures. Als de geblesseerden weer terugkomen hebben een brede selectie met spelers die allemaal in de basis kunnen staan. Marco van Ginkel richt zich er eerst op om helemaal fit te worden. Op dit moment speelt er wat ons betreft niets richting hem,’ zei Brands.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here