Home Nieuws AC Milan wil Denzel Dumfries, Rodriguez mogelijk betrokken bij transfer

AC Milan wil Denzel Dumfries, Rodriguez mogelijk betrokken bij transfer

4756
0

AC Milan heeft verregaande en serieuze belangstelling voor Denzel Dumfries.

Dat meldt het Italiaanse Calciomercato. Volgens het Italiaanse voetbalmedium heeft AC Milan bij PSV al geïnformeerd naar de vraagprijs.


PSV kocht Dumfries in 2018 voor een bedrag van 6 miljoen euro van sc Heerenveen. Dumfries hoefde zich geen moment aan te passen en speelde zich meteen in de basis. Onder Mark van Bommel werd hij in Eindhoven meteen een dragende speler en speelde hij zich in het Nederlands elftal. Dumfries werd later ook aanvoerder en is dat onder Faber gebleven. Dat is allemaal opgevallen in Milaan en heeft de belangstelling voor Dumfries alleen maar verder aangewakkerd, weet Calciomercato.

Dan is daar ook meteen het dossier Ricardo Rodriguez. In Italië denkt men te weten dat PSV hoopt Ricardo Rodríguez langer aan zich te kunnen binden. De Zwitserse linksback maakt een uitstekende indruk in Eindhoven, maar is gehuurd tot het einde van dit seizoen. De Zwitser is een waar rustpunt in het spel van PSV en heeft zich snel opgewerkt naar een belangrijke speler in de overwegend jonge selectie. ‘Over een paar maanden zal PSV met Milan onderhandelen over de transfersom’, schrijft Calciomercato over de gewilde Zwitser.

De insteek van Rodríguez is om slechts een paar maanden bij PSV te blijven, omdat hij fit wil blijven en hij zich zo in de kijker van de Zwitserse bondscoach kan spelen met het oog op het EK, maar mogelijk blijft hij langer. De ervaren back heeft het erg naar zijn zin in Eindhoven. ‘Dat biedt ook gelegenheid om over Dumfries te onderhandelen’, schrijft Calciomercato over het verblijf van Rodríguez bij PSV.


Facebook Comments