Home Nieuws AC Milan opnieuw in de markt voor Noa Lang

AC Milan opnieuw in de markt voor Noa Lang

1848
0

PSV is niet de enige gegadigde voor Club Brugge aanvaller Noa Lang. De aanvaller is gewild, door heel Europa.

PSV krijgt namelijk stevige concurrentie van AC Milan. Opnieuw van AC Milan welteverstaan want de rood-zwarten uit Milaan waren vorig seizoen ook al in de markt voor Lang en golden zelfs lang als nieuwe werkgever voor de geboren Rotterdammer. Het kwam echter niet van een transfer omdat Club Brugge en AC Milan het niet eens werden over de gewenste afkoopsom van ruim 25 miljoen euro. Brugge zat vorig seizoen erg hoog in de boom voor Lang.

Dat had ondermeer van doen met de contractstatus van de aanvaller, die op dat moment contractspeler was van een deelnemer aan de Champions League, landskampioen geworden was, een karrenvracht aan doelpunten maakte voor de landskampioen én bovendien nog een seizoen langer in zijn contract zat bij de Belgische club. Een jaar later zijn de zaken wel gekeerd en wenst Brugge wel degelijk mee te werken aan een vertrek van haar sterspeler, die zelf een voorkeur heeft voor een transfer naar PSV.

Noa Lang zei na afloop van Nederland-Italië: “Waar jullie me na de vakantie zien? Ergens op een voetbalveld waar het gras groen is”, aldus Lang, die een glimlach niet kon onderdrukken toen gevraagd naar gesprekken met PSV. PSV heeft dusdanige concrete interesse om de aanvaller over te nemen van Club Brugge, dat een transfer in aantocht lijkt te zij. De aanvaller staat meer dan open voor een transfer naar Eindhoven, aangezien hij na drie jaar bij Club Brugge toe is aan een nieuwe uitdaging.

Toch is het met de sluimerende interesse van AC Milan nog lang geen uitgemaakte zaak dat Lang naar PSV zal verhuizen. De Italiaanse voetbalkranten zijn de aanvaller na alle transferperikelen van vorig seizoen nog niet vergeten. Volgens CalcioStyle staat hij weer op de lijst bij AC Milan. De Italiaanse club wenst vers bloed om de vleugels en ziet de komst van Lang opnieuw zitten.

Ook Ronald Koeman sprak zich al eerder uit over een transfer naar de Eredivisie. Volgens de bondscoach van het Nederlands elftal is het inderdaad verstandig voor de aanvaller om een volgende stap te zetten in zijn carrière en daarbij voor een club te kiezen waar speeltijd redelijkerwijs een vanzelfsprekendheid is.


Vorig artikelKwalijk gedrag zaakwaarnemer? | Twijfels over Ajax interesse Sambo: ‘Er is geen interesse van Ajax in Sambo’
Volgend artikelBelgische journalist kijkt uit naar vertrek Lang naar PSV: ‘Jij bent niet dé ster van België’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in