Home Nieuws AC Milan nadert akkoord met Atalanta over De Ketelaare, die zelf graag...

AC Milan nadert akkoord met Atalanta over De Ketelaare, die zelf graag naar PSV wil

6601
0

AC Milan lijkt de hoop op een revival van Charles De Ketelaere nog niet helemaal te hebben opgegeven getuige de de move van de Milanese club richting Serie A club Atalanta Bergamo.

Hoe zit dat precies? Milan heeft wel genoeg van de Belgische aanvaller gezien en zet in op een vertrek maar denkt nog iets van de vele betaalde miljoenen te kunnen terg zien als het de aanvaller dichtbij weet te houden. Atalanta Bergamo lijkt daarom nu goede kans te maken op de komst van Charles De Ketelaere.

AC Milan zou de Belgische aanvaller namelijk liever ‘dichter bij huis’ aan het werk willen zien, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Dat betekent een streep door de rekening van Earnie Stewart en de scouts van PSV. Er dient waarschijnlijk te worden doorgeschakeld.

De Ketelaere stond hoog op het lijstje van Stewart en Brands, die al weken in de weer zijn met de komst van de aanvaller, die een teleurstellend eerste seizoen achter de rug heeft bij AC Milan. PSV zette in op een huurdeal, eventueel met optie tot koop. AC Milan beslist nu anders en lijkt uit de serie Europese clubs die naar De Ketelaere dingen uit Atalanta te kiezen.

Het Eindhovens Dagblad schrijft namelijk dat Atalanta ‘kansrijk’ is. Eerder maakte de regionale krant al melding van het feit dat ook Atalanta interesse heeft in De Ketelaere. Dat baseerde het Eindhovens Dagblad op bronnen als Italiaanse media. De speler zelf lijkt heel andere plannen te hebben.

In België kwam woensdag naar buiten dat De Ketelaere zelf zou bedanken voor een transfer naar Eindhoven maar de waarheid lijkt precies andersom te zijn. Het Eindhovens Dagblad spreekt dat juist tegen en meldt dat de Belgisch international zelf juist wel interesse heeft in een transfer naar PSV en Eindhoven.

Het is echter zijn werkgever AC Milan dat anders wenst. De club uit Milaan zou liever een deal sluiten met een club dichter bij huis en dus richt men de pijlen nu op Atalanta Bergamo. Het lijkt erop dat Atalanta ook voor een huurdeal gaat, al wordt dat niet expliciet gemeld door het Eindhovens Dagblad. Het is een interessante case geworden omdat de speler zelf normaal gezien het laatste en beslissende woord zou moeten hebben maar daar lijkt het in deze zaak geenszins op.

Vanuit Italie meldt ook de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano dat Atalanta Bergamo en AC Milan al een akkoord hebben bereikt over de verhuur van Charles De Ketelaere. Zelf moet de Belg er nog uit zien te komen met de club van Marten de Roon en Teun Koopmeiners.

Ook Aston Villa, RC Lens, Olympique Marseille en Real Sociedad werden in verband gebracht met de komst van De Ketelaere, die zelf dus graag naar PSV wilde. Die aantrekkingskracht heeft de club nog altijd, is in ieder geval een positieve conclusie te noemen, mocht de Belg inderdaad niet naar PSV vertrekken.


Vorig artikelLof voor Saibari: ‘Heb je eigenlijk wel een dure nummer tien nodig?’
Volgend artikel‘Scout’ Jordan Teze duidelijk over zijn positie en wijst naar gedrag Noa Lang: ‘Ik zie mezelf als centrale verdediger’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in