Home Nieuws AC Milan gaat voor transfer Mario Götze, Benfica en Schmidt moeten vrezen

AC Milan gaat voor transfer Mario Götze, Benfica en Schmidt moeten vrezen

394
0

Er is Roger Schmidt veel aan gelegen om Mario Götze naar Benfica te halen en het had er lange tijd zeker schijn van de Duitse middenvelder voor een contract in Lissabon zou gaan kiezen.

Waar John de Jong vorige week nog dacht dat de Duitser geen vertrekwens zou hebben, kwam de Jong deze week terug op die insteek. De technische man van de club gaf aan juist wel op een vertrek van de Duitser te rekenen. Een vertrek van de middenvelder is nu eenmaal niet zo ingewikkeld want er is een gelimiteerde transfersom in zijn contract opgenomen.

En dus concludeert ook het Eindhovens Dagblad dat Mario Götze deze zomer waarschijnlijk bij PSV zal gaan vertrekken. ‘De kans dat vertrekt Götze is ‘behoorlijk’, schrijft het Eindhovens Dagblad. Er is een serieuze optie voor de Duitser bijgekomen. Volgens Duitse media heeft de aanvallende middenvelder twee mogelijke bestemmingen, waarvan Benfica een serieuze gegadigde is maar inmiddels is ook AC Milan kanshebber en een serieuze kandidaat om de middenvelder over te nemen van PSV.

Het Duitse Sport1 denkt dat Mario Götze voor maximaal 5 miljoen euro op te halen is uit Eindhoven, waar het ED schrijft dat dit maximaal 4 miljoen euro zal zijn. Hoe dan ook, een vertrek en transfer lijken in de maak te zijn.


Vorig artikelJohn de Jong rekent tóch op vertrek Mario Götze
Volgend artikelGeen begrip Memphis Depay voor beslissing van Gaal: ‘Ik zou Wijnaldum altijd oproepen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in