Home Nieuws Absolute topclubs van Europa in de rij voor Mohammed Ihattaren

Absolute topclubs van Europa in de rij voor Mohammed Ihattaren

58
0

Hoelang kan PSV nog genieten van Mohammed Ihattaren? Die vraagt dringt zich meer en meer op nu de absolute topclubs in Europa zich concreet melden bij het management van de zeer talentvolle aanvaller.

Voetbal International journalist én PSV watch Marco Timmer zegt in gesprek met zijn werkgever dat PSV goud in handen heeft met Mohammed Ihattaren maar dat er van alle kanten aan het talent wordt getrokken.

Clubs als City en FC Barcelona dingen naar de diensten van de jonge technicus. Het zijn echter niet alleen de clubs die zich verdringen rond Ihattaren maar ook de zakelijke kant van het internationale voetbal jaagt op de middenvelder. Zo dingen Rob Jansen, Mino Railola en ook George Mendes naar zijn handtekening om hem zo te kunnen begeleiden naar de absolute top van Europa.

Ook Aad de Mos is zeer enthousiast over Mohammed Ihattaren. Volgens de Haagse analist is de aanvaller, die dinsdag zijn zeventiende is geworden, ‘een supertalent’.

Echter zegt de Mos dit vaker over spelers die hij op de Herdgang aan het werk ziet .eerder ook over verdediger Dat Ihattaren nu al de kans krijgt in de Eredivisie is mede te danken aan Mark van Bommel, zegt de Hagenaar. “In het verleden zijn tientallen talenten verloren gegaan omdat trainers met vedettes wilden werken. Denk aan een Dick Advocaat of Phillip Cocu, die jeugd eigenlijk ook geen kans gaf. Van Bommel is vanaf de eerste dag bezig met de jeugd.”

Ihattaren is inmiddels concreet in beeld bij Europese topclubs als FC Barcelona, Internazionale en Manchester City. De eerste twee clubs waren tegenstander van PSV in het toernooi om de UEFA Youthleague.

De Mos Komt superlatieven tekort en noemt de Utrechtse middenvelder een ‘supertalent’. “Hij ziet alles eerder dan de rest. Hij heeft de bal aan zijn voet en kan met alle kanten van die voet een goede bal geven, hij heeft ook een hele goede steekpass. En hij neemt zijn beslissing nog sneller dan in een split-second. Dat is alleen voor de allergrootsten weggelegd.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here