Home Nieuws Aanvoerder Ramalho reageert op discussie rond penalty-moment: ‘Ik heb Pepi niet gekozen’

Aanvoerder Ramalho reageert op discussie rond penalty-moment: ‘Ik heb Pepi niet gekozen’

9717
0

André Ramalho ging na afloop van PSV – Sturm Graz het gesprek aan met de verschillende media waaronder PSV TV.

Ramalho toonde zich na afloop van het duel tegen Sturm Graz tevreden. Rangers FC staat nu op de agenda en Ramalho kent het belang van het tweeluik tegen de Schotten. “We hadden vorige week een goed resultaat, maar je moet altijd oppassen”, zei Ramalho na afloop tegenover PSV TV.

“Voetbal heeft vaker duidelijk gemaakt dat als je niet oplet en een slechte wedstrijd speelt, dat heel veel kan kosten. Ondanks een mindere start vanavond hebben we een goed resultaat kunnen halen. En we hebben ons geplaatst voor de play-offs.”

Ook reageert Ramalho op de penalty die PSV in de slotfase kreeg. Er ontstond een kleine discussie over wie de penalty ging nemen. “Ik heb Pepi niet gekozen, hoor”, zegt de Braziliaan. “Omdat Guus de penalty ook wilde nemen, heb ik gezegd dat het tussen Guus en Pepi ging. Omdat zij de jongens zijn die moeten scoren om vertrouwen te tanken. Beiden hebben ze nog niet gescoord, dus ik zei dat één van hen de penalty moest nemen. En toen hebben ze de keuze zelf gemaakt, niet ik”, klinkt het na afloop van het duel in Oostenrijk.

Ramalho weet wat hij van Rangers FC kan verwachten. De belangen zijn erg groot, besefte Braziliaan meteen na afloop van het duel in Oostenrijk. “We gaan ons nu voorbereiden op twee gigantisch belangrijke wedstrijden. We willen zó graag die Champions League in. Hopelijk krijgen we dat voor elkaar. We hebben een goed team en we hebben er de kwaliteiten voor. We verdienen het om in de Champions League te spelen en dat is ons hoofddoel nu. Daar gaan we alles voor geven.”

In onderstaande video is het interview met aanvoerder André Ramalho te zien. Beiden spelers gaven tekst en uitleg over de gewonnen wedstrijd in Graz en blikten terug op het penalty-moment.

Bekijk in onderstaande video de samenvatting van Sturm Graz – PSV


Vorig artikelWim Kieft uit twijfels over Ricardo Pepi maar gelooft in winst tegen Rangers: ‘Nu acht ik PSV beter’
Volgend artikelOpnieuw 70% balbezit | Veerman begrijpt Bosz, die uitleg geeft: ‘Ik vond het niet nodig hem in te brengen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in