Home Nieuws Aanvoerder Dumfries benadrukt: ‘Wij staan achter Mark van Bommel’

Aanvoerder Dumfries benadrukt: ‘Wij staan achter Mark van Bommel’

46
0

Denzel Dumfries erkent de roerige tijden bij de club maar benadrukt dat de spelers achter trainer Mark van Bommel staan.

Vaak is het wel zo dat een trainer echt flink onder druk staat als spelers zich beginnen uit te spreken over de situatie waarin de trainer zich bevindt. 

Duidelijk waarneembaar was in ieder geval dat de spelers gezamenlijk naar van Bommel rende nadat Mo Ihattaren voor de gelijkmaker had gezorgd.

Aanvoerder Dumfries zegt trots te zijn hoe de jongste speler van PSV het voortouw nam. “Eerst is het natuurlijk al fantastisch dat hij die goal maakt”, zegt hij tegen VTBL.

“Hij is goed bezig en het is heel knap dat hij zich staande houdt in deze situatie. Daar ben ik heel trots op.”

Na de fraaie goal rende Ihattaren, gevolgd door veel medespelers, richting Van Bommel. “Dat is een duidelijk signaal”, vindt aanvoerder Dumfries. “We zijn gewoon een team en we doen het samen, het is ook belangrijk om dat te laten zien. Wij staan achter de trainer en de technische staf. We zijn hard naar elkaar en kritisch naar elkaar, maar we houden wel het geloof naar onszelf en naar het team.”

De volgende wedstrijd voor PSV is een op papier zware wedstrijd. Feyenoord is in De Kuip de tegenstander en PSV zal moeten proberen om voor het eerst in tien weken weer eens op vijandige bodem te winnen. “Daar zijn we klaar voor”, zegt Dumfries. “We ogen scherp. Het moet gewoon gaan gebeuren.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here