Home Nieuws Aanvoerder André Ramalho: ‘Dit is pas het begin’

Aanvoerder André Ramalho: ‘Dit is pas het begin’

3234
0

In gesprek met ESPN was André Ramalho zeer tevreden met de winst tegen Heracles.

André Ramalho is in een kort tijdsbestek een belangrijke speler voor PSV geworden en dat laat hij in woord en gebaar zien. Zaterdagavond droeg hij de band met verve maar ook zonder band is de Braziliaan een typische aanvoerder.

“Het was heel belangrijk dat we zouden beginnen met een overwinning. We wisten dat het een zeer zware wedstrijd zou gaan worden”, aldus Ramalho, die ook nog even naar de staat van het veld wees.

“Natuurlijk vanwege het veld, omdat we niet gewend zijn om daarop te spelen. Maar ook omdat Heracles altijd goed speelt en het lastig is om tegen ze te spelen. We moesten echt wennen aan het veld”, zo gaf hij aan. “Na een kwartier kwamen we echt in de wedstrijd. Na de goal werd het alleen maar beter.”

Het was uiteindelijk een ideale wedstrijd met oog op Benfica. “We wisten dat we achterin compact en scherp moesten zijn”, zei hij daarover. “We weten allemaal dat als het in de verdediging goed staat we voorin genoeg kwaliteit hebben. Het was een ideale voorbereiding voor woensdag, maar we weten ook dat het dan een compleet andere wedstrijd zal worden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here