Home Nieuws Aanvoerder Afellay na gesprek met directie: ‘De ernst van de situatie is...

Aanvoerder Afellay na gesprek met directie: ‘De ernst van de situatie is ons helemaal duidelijk’

985
0

De selectie van PSV lijkt voornemens om de club tegemoet te gaan komen met het tijdelijk korten van de salarissen.

Hoewel het nog geenszins duidelijk is of de huidige aanvoerder Ibrahim Afellay volgend seizoen nog op de loonlijst staat, werd Afellay wel door de spelersraad naar voren geschoven om de eerste verkennende gesprekken aan te gaan met de directie.


De spelersraad van PSV heeft vrijdag een tweede gesprek met de directie gevoerd over het tijdelijk inleveren van salaris. PSV gebruikt de eigen website om details van het gesprek prijs te geven.

Via PSV.nl zegt Ibrahim Afellay dat het een goed en constructief gesprek is geweest. “De ernst van de situatie is ons helemaal duidelijk. Er is geen twijfel over de noodzaak om goed te kijken welke bijdrage we kunnen leveren”, aldus Afellay.

De spelersvakbond VVCS is ondertussen ook in onderhandeling over afspraken voor de complete bedrijfstak met de FBO, de vakbond voor de clubs. “Die gesprekken respecteren we natuurlijk”, zegt Afellay daarover. “Zij vertegenwoordigen ook ons als spelersgroep en PSV als club. We rekenen er op dat er snel duidelijkheid komt”, aldus een positief gestemde aanvoerder van PSV.


Facebook Comments