Home Nieuws Aanstormend toptalent uitgelicht in Britse kwaliteitskrant: ‘Ik wil dat Nederland mij leert...

Aanstormend toptalent uitgelicht in Britse kwaliteitskrant: ‘Ik wil dat Nederland mij leert kennen als Tygo Land’

11698
0

Als schijn niet bedriegt staat er binnenkort weer een volgend toptalent op vanuit de jeugdacamedie op De Herdgang.

Tygo Land wordt een grote toekomst toebedeeld en naar nu blijkt hebben ook buitenlandse media de jonge middenvelder al op de radar staan. De Engelse kwaliteitskrant The Guardian volgt het internationale voetbal wekelijks op de voet. Het Britse medium geldt in het Verenigd Koninkrijk als een vooraanstaand medium.

The Guardian is doorgaans goed ingevoerd bij de Engelse Premier League-clubs. The Guardian concentreert zich ook op de Europese toptalenten. De krant richtte recent het vizier op Tygo Land.

‘Eindelijk is er weer een toptalent uit het noorden van het land. Land treedt in de voetsporen van Arjen Robben. Een unieke speler, de schakel tussen de verdediging en de aanval. Hij heeft zijn debuut al gemaakt en je kan hem vergelijken met Frenkie de Jong en Andrea Pirlo. Bij PSV wordt hij een voetbalprofessor genoemd’, schrijft de krant.

De kwaliteiten van Tygo Land werden recent ook in het voetbalpraatprogramma Voetbalpraat besproken. ‘Tygo Land, daar kan ik echt van genieten’, zei AD Sportwereld journalist Maarten Wijffels over Land. De middenvelder werd deze week geïnterviewd door Voetbalzone. Land ontvouwt in gesprek met Voetbalzone zijn plannen voor de komende tijd. Het talent staat op het punt van doorbreken, blijkt uit onderstaande video.


Vorig artikelPSV fans ‘gewoon’ welkom in Sevilla
Volgend artikelGeïrriteerde trainer Lens telde aantal overtredingen van PSV: ‘PSV kreeg maar twee keer geel’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in