Home Nieuws Aanstelling Brands: ‘Ik denk dat het een zege voor John de Jong...

Aanstelling Brands: ‘Ik denk dat het een zege voor John de Jong is’

1028
0

De aanstelling van Marcel Brands wordt met gejuich ontvangen in en rondom PSV.

De nieuwe algemeen directeur kan op veel steun rekenen van de PSV achterban, die met Brands aan het roer denken weer de nummer één van Nederland te kunnen worden. En waarom ook niet want Brands kent de wetten het topvoetbal en heeft een gigantisch netwerk. Vanuit dat netwerk moeten ook John de Jong en Jan Vennegoor of Hesselink kunnen gaan profiteren, zo luidt de eenvoudige conclusie.

Kort gezegd: het duo Brands-John de Jong is weer in ere hersteld. Aad de Mos lijkt weinig vertrouwen te hebben in John de Jong getuige zijn reactie. “Ik denk dat het een zege voor De Jong is”, aldus De Mos. Er wacht meteen een grote klus voor Brands, want er dient immers een nieuwe trainer te worden gezocht. Phillip Cocu is één van de potentiële kandidaten, al lijkt zijn komst niet heel waarschijnlijk ondanks het uitstekende trackrecord wat Cocu bij PSV heeft. Een terugkeer van Cocu zal er ooit van gaan komen maar het lijkt nog enkele jaren te vroeg te zijn.

“Het zal sowieso een Nederlandse trainer gaan worden. Dit is een speculatie van mijn kant, maar ik denk dat Peter Bosz zomaar eens de nieuwe trainer kan gaan worden.” Peter Bosz staat nog altijd onder contract bij Olympique Lyon en beschikt nog over een contract tot medio 2023 in Frankrijk. Een eventuele afkoopsom ligt in de lijn der verwachtingen mocht Bosz daadwerkelijk door PSV worden benaderd.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here