Home Nieuws Aanstaande vrijdag lancering nieuwe thuistenue, PSV wacht nog twee weken met derde...

Aanstaande vrijdag lancering nieuwe thuistenue, PSV wacht nog twee weken met derde tenue

1608
0

Aanstaande vrijdag zal de club het nieuwe thuistenue voor seizoen 2022-2023 gaan presenteren.

Dat wist PSV dinsdag via de sociale media kanalen bekend te maken. Aanstaande vrijdag om 18:00 uur is het zover en wordt het nieuwe thuistenue voor komend seizoen gelanceerd en gepresenteerd. Normaal gesproken doen er op internet al allerlei creaties de ronde maar dat is op dit moment nog niet zo. De verwachting is dat aanstaande donderdag de eerste schetsen toch zullen gaan uitlekken.

Footy Headlines is vaak als eerste op de hoogte van de officiële nieuwe tenues en creaties en de verwachting is dat dat deze week ook zo zal zijn. Qua ontwerp is er op dit moment nog niets uitgelekt. De getoonde foto is slechts een creatie welke op internet circuleert. Wel is inmiddels bekend dat wederom dezelfde kleur rood gebruikt wordt voor het nieuwe thuisshirt als afgelopen seizoen het geval was. De rode details in het huidige uittenue betreffen ook dezelfde kleur rood.

PSV heeft ook bekend gemaakt dat het zogenaamde derde tenue, ook wel het Europese tenue genoemd, pas half juli zal worden gepresenteerd.


Vorig artikelOlivier Boscagli zeer content met transfer Benítez: ‘In Nice zijn ze verdrietig dat hij weg is’
Volgend artikelArmando Obispo gaat voor definitieve doorbraak: ‘Mijn kansen op speeltijd schat ik in als goed’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in