Home Nieuws Aankopen Lang en Bella-Kotchap voorlopig uit de roulatie, mogelijk operatie op komst

Aankopen Lang en Bella-Kotchap voorlopig uit de roulatie, mogelijk operatie op komst

8802
0

Of PSV Armel Bella-Kotchap daadwerkelijk mist is een interessante vraag geworden nu de ploeg van Bosz wedstrijd op wedstrijd wint in de Eredivisie en deze week stand hield in de Champions League.

Het is in ieder geval zeker dat PSV de Duitse centrale verdediger Bella-Kotchap nog langer moet gaan missen. Wat speelt er precies? Bella-Kotchap haakte vorige week een dag voor het thuisduel van PSV met Fortuna Sittard geblesseerd af op de training. De Duitser miste zodoende al twee wedstrijden voor PSV. De Duitser zal ook tegen Ajax niet kunnen spelen.

Hetzelfde geldt voor Noa Lang. Ook voor Lang geldt dat hij niet beschikbaar is tegen Ajax. Lang viel uit in het duel tegen Sparta en is voorlopig nog niet inzetbaar. Lang kampt met serieuze hamstringklachten. PSV wenst geen enkel risico te nemen met Lang en dus is Lang voorlopig niet inzetbaar tot mogelijk de volgende interlandperiode. Dat is althans de lezing van Voetbal International.

Waar rust en behandeling voor Lang de beste remedie is, lijkt er voor Bella-Kotchap mogelijk een operatie te wachten. Een rustperiode of een operatie moet er voor gaan zorgen dat de Duitse international, die zeker over specifieke kwaliteiten beschikt, weer snel speelklaar is voor PSV.


Vorig artikelPSV wordt Europa-proof | Professionele reactie Bakayoko na ferme duw Lens-speler exemplarisch voor groei PSV
Volgend artikelPeter Bosz stuurt Isaac Babadi naar Jong PSV, contractsituatie staat los van beslissing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in