Home Nieuws Aangeslagen AS Monaco is exit tegen PSV nog niet te boven, Franse...

Aangeslagen AS Monaco is exit tegen PSV nog niet te boven, Franse media laten Monegasken nog niet met rust

2826
0

AS Monaco kreeg vorige week dinsdagavond in het Philips Stadion het spreekwoordelijke deksel op de neus door in de verlenging met 3-2 van PSV te verliezen.

Er werd zowel in de Nederlandse als Franse media veel geschreven over de exit van de Monegasken. Franse media waren vorige week daags na de uitschakeling nog mild voor de ploeg van trainer Clement. Daarbij werd ook de scheidsrechter van dient niet gespaard, die de late 2-2 van PSV niet goed had mogen keuren. De uitschakeling is in ieder geval hard aangekomen want ook dit weekend wist de ploeg van trainer Clement niet te winnen. In Stade Luis II werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Stade Rennes.

De Franse kranten zijn na de remise tegen Rennes erg kritisch op de prestaties van AS Monaco. Er werden namelijk ook een serie oefenwedstrijden niet winnend afgesloten. Tel daarbij op de start van de competitie alsmede de uitschakeling tegen PSV en de stemming rond de club valt te verklaren. DE Franse kranten zijn in tegenstelling tot vorige week echter minder mild over het reilen en zeilen van de ploeg van Clement. Er wordt Clement op gewezen dat je je niet elke keer kunt verschuilen achter uitspraken over ‘beter zijn dan de tegenstander’, ‘fysiek sterker zijn’ of ‘de beste ploeg wint in het topvoetbal niet altijd’.

Met name rond de return in het Philips Stadion wist de Belgische coach van de Monegasken zich maximaal in te dekken met bovenstaande uitspraken. AS Monaco speelt na de exit tegen PSV voor het tweede seizoen op rij in ieder geval geen Champions League maar Europa League.


Vorig artikelVan Nistelrooij: ‘Ik vind niet dat wij favoriet zijn tegen Rangers’
Volgend artikel‘PSV is ontevreden over de sportieve ontwikkeling van Ki-Jana Hoever’, rechtsback naar Jong PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in