Home Nieuws Aanblijven Ihattaren en Doan zet transfer Berghuis naar PSV in de ijskast

Aanblijven Ihattaren en Doan zet transfer Berghuis naar PSV in de ijskast

16398
0

De titel van het artikel houdt nog geen verband met de realiteit.

Het is immers nog lang niet zeker dat Mo Ihattaren en Ritsu Doan bij PSV zullen blijven. Doan wacht nog een Olympisch toernooi en geïnteresseerde Bundesligaclubs kunnen zomaar uit het niets toeslaan en Doan alsnog bij PSV wegkapen.


Zover is het natuurlijk nog lang niet. Doan en PSV lijken overeen te zijn gekomen dat de Japanner een serieuze kans gaat krijgen om alsnog te kunnen gaan slagen bij PSV.

Voor Mo Ihattaren is de situatie iets anders. De getalenteerde middenvelder lijkt zich in rustiger vaarwater te bevinden en is in ieder geval topfit. Dat mag een prestatie worden genoemd en het opent als vanzelf de deur naar contractverlenging in Eindhoven. Of het zover gaat komen blijft een vraag die de komende weken nog niet beantwoordt zal gaan worden.

Doan en Ihattaren komen toevalligerwijs wel in aanmerking voor een zelfde positie. Dus de PSV fans die bepaald geen fan zijn van Steven Berghuis en een eventuele transfer van de Feyenoorder naar Eindhoven, kunnen voorlopig opgelucht ademhalen. Het was natuurlijk nog lang geen uitgemaakte zaak dat Berghuis voor PSV zou gaan kiezen maar zolang de Feyenoord-aanvaller nog beschikbaar is, blijft een transfer naar PSV een optie.


Facebook Comments Box