Home Nieuws Aan PSV gelinkte Emmen verdediger tegen verslaggever: ‘Jij bent PSV fan’

Aan PSV gelinkte Emmen verdediger tegen verslaggever: ‘Jij bent PSV fan’

2826
0

Voetbalclub FC Emmen maakt een mooie ontwikkeling door en lijkt op weg een stabiele Eredivisieclub te worden.

Het motto ‘niets hoeft, alles mag’, lijkt in Emmen gewoon prima te werken. Met een no-nonsens beleid is de club hard op weg een goed presterende Eredivisie club te worden.

Stabiel presteren geldt ook voor een aantal spelers van de plaatselijke voetbaltrots. Glenn Bijl is bijvoorbeeld zo’n speler.

De verdediger, vaak uitblinker, staat open voor een vertrek bij FC Emmen. De al wel 24-jarige back wordt gelinkt aan PSV mocht een vertrek van Dumfries dichtbij komen.

Bijl blijft er ontspannen onder en wacht rustig af. “Ik zie het wel”, laat hij weten aan een verslaggever van RTV Drenthe, die te boek staat als PSV fan. 

“Ik sta er heel relaxed in. Vroeger dacht ik bij alle clubs die interesse zouden hebben dat het ook daadwerkelijk concreet zou worden, maar inmiddels weet ik wel beter. Bovendien heb ik het hier in Emmen ook enorm naar mijn zin. Zeker als we de huidige groep bij elkaar kunnen houden, denk ik dat we het volgend seizoen nog beter gaan doen.”

Bijl laat zelf ook blijken dat hij best een stap hogerop wil maken en een andere toekomst dan bij Emmen voor zich ziet. De rechtsback, die geregeld op komt en mede daardoor als opvolger van Denzel Dumfries wordt gezien, wordt blij van de gedachte dat PSV hem zou volgen.

“Jij bent PSV-fan, dus jij hebt dat graag”, zegt hij tegen de verslaggever van dienst. “Maar ik zou het niet weten. Nee, ik heb er niks over gehoord. Deze tijd is ook onzeker”, aldus Bijl over zijn toekomst en mogelijke interesse van PSV.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here