Home Nieuws Nieuwe miljoenentransfer rond | Aan PSV en Eindhoven gehecht maar Ibrahim Sangaré...

Nieuwe miljoenentransfer rond | Aan PSV en Eindhoven gehecht maar Ibrahim Sangaré vertrekt definitief naar Nottingham

3954
0

Bij aanvang van de persconferentie voor het duel tegen RKC Waalwijk, kwam de wedstrijd van zaterdagavond in Waalwijk nauwelijks ter sprake.

Johan Bakayoko, Hirving Lozano en Champions League-voetbal. Dat waren de hoofdonderwerpen van gesprek. Maar gespreksonderwerp nummer één bleek Ibrahim Sangaré te zijn, die officieel vertrekt bij PSV. PSV en Nottingham Forest zijn rond over de Ivoriaan. Dat melden meerdere media als het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

Bij aanvang van de persbijeenkomst wist Peter Bosz alleen te vertellen dat Sangaré de optie op vertrekken had en dat een beslissing nog niet genomen was. “Over Sangaré is nog geen honderd procent duidelijkheid. We weten op dit moment nog niet of hij vertrekt of blijft.”

Bosz voerde afgelopen dagen meerdere gesprekken met de Ivoriaan en merkte de trainer twijfels. “Uiteindelijk beslist hij zelf. Als de verkopende en kopende partij eruit zijn, moet hij er nog een klap op geven.”

Even later werd het betoog van Peter Bosz ingehaald door de realiteit en actualiteit. Ibrahim Sangaré gaat PSV definitief verlaten. Na lang wikken en wegen welteverstaan en ook de sportieve mogelijkheden naast de financiële mogelijkheden weggelegd, deden de Ivoriaan toch beslissen voor Nottingham Forest te kiezen.

Opnieuw een enorme transfer voor PSV want opnieuw gaat de club 35 miljoen euro incasseren voor een speler, die voor veel minder getransfereerd werd naar PSV.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de Ivoriaan aan PSV en aan Eindhoven gehecht is geraakt maar de club met een goed gevoel verlaat.


Vorig artikelPSV en PHILIPS brengen wereldrecord in beeld met Frits Philips in de hoofdrol, Guinness erkent wereldrecord PSV
Volgend artikelPSV geeft Sangaré vrij na volledig akkoord met Nottingham, Ivoriaan nam afscheid en is onderweg naar UK

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in