Home Nieuws Aad de Mos ziet ontslag van Bommel naderen: ‘Misschien zijn ze al...

Aad de Mos ziet ontslag van Bommel naderen: ‘Misschien zijn ze al verder aan het kijken’

119
0

Aad de Mos sluit niet uit dat PSV al voorbereidingen treft om een vervanger voor Mark van Bommel aan te trekken. De Mos denkt dat PSV alles moet winnen voor de winterstop om een ontslag te voorkomen.

“Elke wedstrijd is op dit moment moeilijk voor PSV. Als het tegen Fortuna niet loopt en je krijgt een goal uit een counter tegen, kan het publiek zich tegen je gaan keren”, begint De Mos in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

De Mos blikt terug op eerdere tijden en de druk die dat toen met zich mee wist te brengen. “Vroeger had je wat minder tijd. Maar nu is het voor PSV ook elke wedstrijd alle hens aan dek tot de winterstop. Er mag niks verloren gaan, ik kan de woorden van directeur Toon Gerbrands niet anders uitleggen. Misschien zijn ze zelfs al bezig om verder te kijken.”

Een groot probleem wat voor een ieder te constateren is, is de linksbackpositie, waar Van Bommel steeds vaker kiest voor Michal Sadílek. “Iedereen ziet dat het nu niet lukt met Pablo Rosario en Michal Sadílek. Je kunt op deze manier misschien net zo goed Érick Gutiérrez als linksback gebruiken, als je in een wat ander systeem speelt. Ik denk dat hij het best zou kunnen en dat het meer voetbal in de ploeg brengt”, aldus De Mos.

Volgens de welbespraakte Hagenaar moet PSV de laatste drie thuiswedstrijden voor de winterstop, tegen Fortuna Sittard, Rosenborg en PEC Zwolle winnen. “Dan zit iedereen er bovenop. Volgende week in de Kuip wordt het sowieso lastig. Mocht je dan verliezen, dan gaat het ook om de manier waarop. Ik vind dat PSV negen punten uit de laatste drie wedstrijden voor de winterstop moet halen. Alleen dan is er vanuit de spelersgroep het goede signaal gegeven”, sluit De Mos af.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here