Home Nieuws Aad de Mos haalt hard uit naar PSV en wijst naar AZ...

Aad de Mos haalt hard uit naar PSV en wijst naar AZ talent: ‘PSV faalt op de transfermarkt’

26908
2

De selectie van Peter Bosz begint aanstaande maandag aan de eerste training van het seizoen maar de selectie is nog grotendeels dezelfde selectie als de selectie die de tweede plaats in de Eredivisie wist te bemachtigen.

Dat zal echter van tijdelijke aard zijn want er zullen de nodige wijzigingen komen gaan de komende weken en maanden. Tot 31 augustus zal er sprake zijn van de nodige onzekerheid maar dat geldt in principe voor iedere club. Het seizoen staat dus op het punt van beginnen, niets is nog zeker en alles staat nog te gebeuren maar volgens Aad de Mos ziet het er niet bepaald goed uit voor PSV. De Mos, over wie we toch kunnen zeggen dat er sprake is van enige ervaring in de voetballerij, trekt een stevige conclusie zo daags voor de eerste training van de selectie van Peter Bosz.

Het is ronduit lachwekkend wat de Haagse analist allemaal uitkraamt. De Mos stelt in gesprek met Soccernews vast dat PSV faalt op de transfermarkt. Het is een even lachwekkende als zelfs treurige conclusie te noemen van de Haagse analist, die zichzelf andermaal voor schut zet.

Aad de Mos wordt in de zomerse podcast van Soccernews gepresenteerd als ‘meester-voorspeller’, maar die omschrijving weet de Haagde oud-trainer eigenlijk nooit waar te maken. Alles wat De Mos weet te voorspellen, komt nagenoeg nooit uit.

De Mos stelt vast dat PSV aan het prutsen is op de transfermarkt. Waarom De Mos deze conclusie trekt is een raadsel. In gesprek met Soccernews zegt de oud-trainer over de miljoeneninvestering in Ricardo Pepi. “Als ze Lang nog halen, hoef je alleen nog Kous erbij te halen en dan heb je Pepi Langkous”, aldus de cynische SoccerNews.nl-analist in de nieuwste aflevering van ‘Twee Viertje met Aad’.

“Ik had meer verwacht van PSV op dit moment. Ze hebben een probleem dat ze eerst spelers kwijt moeten raken, voordat ze aankopen gaan doen. Het verkopen van spelers gaat alleen niet van een leien dakje. PSV heeft natuurlijk ook financiële problemen omdat ze al drie jaar niet in de Champions League hebben gespeeld”, zegt De Mos, die blijkbaar inzage heeft in de boeken en de exacte financiele situatie van de club.

De Mos wijst vervolgens naar AZ. “Ik had graag Tijjani Reijnders bij PSV gezien, maar dat is nu te laat”, aldus Aad de Mos, die klare taal spreekt over het falen van PSV op de transfermarkt, terwijl de maand juli net begonnen is en er nog 60 dagen resten om de selectie op orde te brengen.


Vorig artikelPSV ziet in Stijn Schaars toekomstig hoofdcoach, Schaars mogelijk eerst assistent van Peter Bosz
Volgend artikelJarrad Branthwaite wil terug naar PSV, Liverpool Echo sluit definitieve transfer niet uit

2 REACTIES

  1. Die Aad wordt nu echt een lachertje, zelfs die naam Pepilangkous heeft ie op Twitter ergens opgevangen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in