Home Nieuws Aad de Mos zeer kritisch op voetbal onder Schmidt: ‘Telstar en Volendam...

Aad de Mos zeer kritisch op voetbal onder Schmidt: ‘Telstar en Volendam spelen beter voetbal dan PSV’

646
0

Aad de Mos is niet onder de indruk van Roger Schmidt en het voetbal wat hij voorstaat bij PSV.

De Duitse trainer maakt eigenlijk op niemand echt indruk met het voetbal wat PSV speelt maar de directie van PSV is nog altijd wel onder de indruk van de Duitser. ‘Het voetbal is nog steeds harken bij PSV’, luidt dan ook de opening van platform onlinewedden24.com in gesprek met Aad de Mos.

De Mos begint zijn visie met te kijken naar het spelsysteem: ‘Het functioneert heel goed met die drie mensen maar je moet ook kijken of het elftal beter is gaan voetballen, of er verbeteringen zijn in het voetbal en in de ontwikkeling van de spelers. Ik denk dat het voetbal nog steeds harken is bij PSV, dat hebben we gezien tegen Telstar, dat hebben we gezien tegen Groningen, het is allemaal nét. Ook FC Volendam speelde vorig jaar beter voetbal dan PSV’, stelt de Mos vast.

‘Terwijl Ajax altijd ruim wint tegen een tegenstander die beduidend minder is, uitzonderingen daargelaten. Ik zie bij PSV geen vooruitgang in voetbal, ik zie ook geen ontwikkeling van een bepaald systeem, wat hij aangekondigd heeft. Het is het ene systeem na het andere systeem om te overleven’, zegt de Hagenaar.


Vorig artikelDe prestaties van voetbalclub PSV
Volgend artikelPSV in de markt voor huurtransfer Everton spits Cenk Tosun

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in