Home Nieuws Aad de Mos zag ‘geweldig’ PSV: ‘PSV heeft honger, Ajax blijft arrogant’

Aad de Mos zag ‘geweldig’ PSV: ‘PSV heeft honger, Ajax blijft arrogant’

844
0

PSV zit Ajax op de hielen en dat gaat voorlopig nog wel even zo blijven, denkt Aad de Mos.

De Haagse trainer, die wekelijks van mening kan veranderen, ziet nu dat Ajax in een dip lijkt te geraken en dat de titelstrijd nog alle kanten op kan. En dus verwacht Aad de Mos een heuse titelrace die tot de laatste speeldag spannend blijft. De Mos vindt dat PSV steeds beter voor de dag komt.

De Mos vond de eerste helft van PSV tegen Heracles Almelo namelijk ‘geweldig’. De Mos denkt dat er de komende weken veel kan gaan gebeuren en geeft hoog op van de wedstrijden tussen FC Utrecht en PSV en Ajax tegen Feyenoord. “FC Utrecht – PSV is normaal gesproken een 2’tje”, zegt De Mos tegen het Eindhovens Dagblad. “PSV speelt daar altijd heel goed. In deze vorm moet Utrecht te kloppen zijn, maar de rustperiode is wel kort na de Conference League-return tegen FC Kopenhagen.”

“Ajax blijft arrogant, dus het zal tot de laatste dag spannend blijven”, vervolgt de analist. “Ajax zit nu in een heel moeilijke periode. Wie zegt mij dat dat zomaar gaat veranderen? In het voetbal moet je er elke wedstrijd staan. Ik zie en voel dat PSV die honger heeft”, aldus Aad de Mos.


Vorig artikelRoger Schmidt weigert Zahavi af te vallen na terugkeer Gakpo, vraagtekens rond spitspositie houden aan
Volgend artikelKranten en media wijzen naar Joey Veerman: ‘Hij is de nieuwe vedette van PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in