Home Nieuws Aad de Mos enthousiast over aanstelling Peter Bosz bij PSV maar waarschuwt:...

Aad de Mos enthousiast over aanstelling Peter Bosz bij PSV maar waarschuwt: ‘Bosz wint nooit prijzen’

46400
0

In gesprek met Onlinewedden24.com wordt Aad de Mos gevraagd naar de nieuwe trainer van PSV.

De Mos wordt geconfronteerd met verschillende namen als die van Ronald Koeman en Phillip Cocu maar ook de naam van Peter Bosz wordt de Mos voorgelegd. De Mos is enthousiast over de eventuele aanstelling van Peter Bosz als trainer van PSV maar de oud-trainer lijkt de PSV directie ook te waarschuwen. De Mos heeft Bosz hoog zitten maar heeft ook zijn twijfels.

Onlinewedden24.com vraagt de Mos: Zou je Peter Bosz een goede trainer vinden voor PSV?

‘Absoluut, ik heb hem ook naar voren geschoven. Hij heeft een nadeel, hij wint nooit prijzen. Hij is altijd voor een jaar en dan is het weer over. Zijn voetbalfilosofie past heel goed bij PSV, voor de toekomst, met aanvallend voetbal. Ik denk dat het een goede trainer zou kunnen zijn voor PSV. Hij doet het goed met Lyon, ze winnen weer achter elkaar en hij heeft een doorlopend contract dus het zal niet zo makkelijk zijn voor PSV om hem los te weken. Hij heeft samengespeeld met Brands bij RKC en bij Feyenoord, dus het is iemand uit zijn netwerk’, aldus Aad de Mos.

Of Peter Bosz de nieuwe trainer van PSV zal gaan worden valt nog te bezien want het heeft er alle schijn van dat Phillip Cocu heden ten dage een streepje voor heeft op zowel Peter Bosz als Ronald Koeman. De namen van Wim Jonk en Henk Fraser komen minder vaak naar voren.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here