Home Nieuws Aad de Mos wijst Marcel Brands en Earnie Stewart op ‘wijze les’

Aad de Mos wijst Marcel Brands en Earnie Stewart op ‘wijze les’

3593
0

Voor wat het waard is. Een wijze les van Aad de Mos voor Marcel Brands en Earnie Stewart.

Aad de Mos zag zondag een PSV wat niet volledig gefocust was op de winst in de thuiswedstrijd tegen Heerenveen. De Mos voorspelde maandag al dat de bom op ontploffen stond en dus is de analist dan ook niet verrast over het vertrek van Van Nistelrooij.

”Ik ben totaal niet verrast. Alles werd verbloemd door het bekersucces, maar de spanning was al tijden voelbaar.”, klinkt het. Niet iedereen deelt de mening van de Haagse analist, die deze week links en rechts nog wat olie op het vuur wist te gooien.

Marciano Vink, die in 1997 landskampioen werd met PSV, zag het vertrek juist helemaal niet aankomen. ”Ik ben heel erg verbaasd. In een periode waarin het juist goed leek te gaan, is het verbazingwekkend dat er zoveel onrust ontstaat”, aldus de Mos.

Hans Kraay jr. speelde in het verleden met Van Nistelrooij samen bij FC Den Bosch en vindt de stap van de Geffenaar een moedige stap. Kraaij deelt wat dat betreft de mening van bondscoach Ronald Koeman. ”Ik ken Van Nistelrooij al vrij lang, dat is niet om te denken dat ik een streepje voor heb. Maar we hebben meer dan een jaar een kleedkamer gedeeld. En als Van Nistelrooij iets in zijn kop heeft, heeft hij het niet in zijn kont. Hij heeft het aangehoord en aangekeken. En hij is zó diep teleurgesteld, net op het moment dat het leek alsof er meer stabiliteit was. Hij heeft gewoon met zijn vrouw gezeten en dacht ‘ik blaas het op’.”, is Kraaij van mening over de gebeurtenissen.

Vink kan zich daar in vinden. Hij heeft begrip voor de keuze van Ruud van Nistelrooij ”Van Nistelrooij is een strijdvaardig persoon. Ik heb begrip voor het feit dat hij, wanneer er geen vertrouwen meer is, de eer aan zichzelf houdt.”, aldus Vink bij ESPN.

Aad de Mos deelt nog een wijze les voor Marcel Brands en Earnie Stewart. De Mos heeft een dringend advies voor beide directieleden, die voor de bekerfinale de groep van zes spelers ook wist terug te sturen naar de trainer.  ”Ga nooit achter de rug van jouw trainer om met een delegatie van de spelers spreken. Dat is als iemand een dolk in de rug steken. Een harde les voor de algemeen directeur en technisch directeur van PSV.”


Vorig artikelZo groot is Van Nistelrooij in Europa: United fan vraagt om ontslag Ten Hag | ‘Who is Arne Slot?’
Volgend artikelVan Ewijk tekent voor Dumfries route en kent de minder sterke punten van Xavi Simons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in