Home Nieuws Aad de Mos waarschuwt PSV ook in Belgische media nogmaals voor ‘foute’...

Aad de Mos waarschuwt PSV ook in Belgische media nogmaals voor ‘foute’ transfer

2187
0

Aad de Mos zet zijn mening over Anderlecht verdediger Zeno Debast nogmaals kracht bij. De Haagse analist, woonachtig in Eindhoven, adviseert PSV Debast niet aan te trekken.

De Mos sprak vorige week al klare taal over Debast in gesprek met verschillende Nederlandse media maar in gesprek met het Belgische medium Het Nieuwsblad waarschuwt De Mos PSV nogmaals inzake de jonge verdediger Zeno Debast. De analist is niet bepaald lovend over de jonge verdediger en kraakt de kwaliteiten van de Belg, die al international is van Belgie.

PSV is immers serieus in de markt voor Debast. De Mos legt uit hoe hij tegen die interesse aan kijkt. “Een verdediger moet voor mij in eerste instantie kunnen verdedigen. Dat kan Debast niet”, zegt hij in gesprek met Het Nieuwsblad. “Hij is een alibiverdediger. Hij stapt te pas en te onpas verkeerd uit, is niet wendbaar en durft niet te koppen. Debast kan een bal wegleggen, maar dat is toch het minimum?”

Dat Debast als zeer groot talent wordt gezien in België en al deel uitmaakt van de selectie van de Rode Duivels, kan De Mos niet overtuigen na het zien van meerdere beelden en wedstrijden. Op de voor hem kenmerkende wijze zegt De Mos tegen de Belgische lezers.

“Goed voor jullie. Maakt mijn zaak niet. Voor 15 miljoen euro moet je een directe meerwaarde bieden. Dat is Debast op dit moment niet, PSV moet hem niet halen. Hij kan beter nog even bijtanken naast Jan Vertonghen. Wat blijft die goed, zeg”, wijst de klare De Mos naar zijn kompaan in de defensie van de Brusselse club.

PSV zou inmiddels ook een alternatief voor Zeno Debast hebben gevonden. De MLS-speler Miles Robinson van Atlanta komt in beeld als Anderlecht blijft volharden in de vele miljoenen die het vraagt voor Zeno Debast.


Vorig artikelVoospellingen: ‘PSV steekt er bovenuit, Feyenoord groeit nog, Ajax is een middenmoter’
Volgend artikelDreigt er een nieuwe heuse contractsoap? ‘We nemen hem zeer serieus’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in