Home Nieuws Aad de Mos vol vertrouwen: ‘PSV maakt er drie en gaat door’

Aad de Mos vol vertrouwen: ‘PSV maakt er drie en gaat door’

473
0

Aad de Mos en voorspellingen. De Hagenaar wil graag kennis en feiten delen maar zit er eigenlijk heel vaak naast.

De Mos denkt dat PSV van de Grieken gaat winnen maar in het geval van de Mos, betekent dat dan vaak het tegenovergestelde. Tegenover Radio Veronica zegt de Mos: Ook PSV gaat nog een ronde verder, denkt De Mos.


“PSV moet er drie maken, maar dat gaat ze ook wel lukken. Ze krijgen er zeker één tegen, dat weet je bij PSV. Maar ze hebben veel vertrouwen getankt tegen Vitesse.”

De Hagenaar blikt ook alvast vooruit op de clash met Ajax. De Mos denkt dat de uitkomsten van donderdagavond effect kunnen hebben op de wedstrijd van aankomend weekend en dat de verliezers op de Europese avond ook een moeilijke zondag tegemoet gaan. “Gaat Ajax er bijvoorbeeld uit en PSV door, dan kan het wel eens een overwinninkje voor PSV worden. Ik ga voor 2-2 zondagmiddag.”

Toch zal een eventuele overwinning van PSV geen verschil maken in de strijd om de landstitel, zegt de Mos. “Ajax is al kampioen hoor, maak je geen zorgen. Ik woon in Eindhoven en proef elke dag de teneur bij de supporters en de mensen rondom PSV. Die hebben zich neergelegd bij het kampioenschap van Ajax. Maar ze willen wel een goed resultaat halen zondag. En dat is altijd weer afhankelijk van wat er vanavond gebeurt.”


Facebook Comments