Home Nieuws Aad de Mos voert de druk voor Peter Bosz alvast op: ‘Als...

Aad de Mos voert de druk voor Peter Bosz alvast op: ‘Als je de CL niet haalt dan is het seizoen over’

661
0

Aad de Mos raadde het PSV nog net niet af maar de komst van Peter Bosz kan Aad de Mos nog niet steeds niet bekoren.

De Haagse analist hakt er zo nu en dan stevig in als het over de nieuwe trainer van PSV gaat. Als het aan De Mos had gelegen, was PSV voor Bochum trainer Thomas Letsch gegaan. De Mos is een fan van de Duitse trainer en dus schoof de analist de weinig grote trainer naar voren als opvolger van Ruud van Nistelrooij. De Mos repte eerder over te veel macht van Peter Bosz bij PSV maar daar komt de analist op terug.

Volgens Aad de Mos krijgt Peter Bosz niet te veel macht bij PSV maar moeten club en trainer zich wel blijven richten op de resultaten. Dat zegt de analist in gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Allemaal bullshit natuurlijk”, zegt De Mos na een vraag over de macht van Bosz bij PSV door de gesprekken die club en trainer een week lang met elkaar voerden. “Er heeft maar één ding macht en dat is het resultaat. Wat je doet in de voorronde Champions League en of je de beker en het kampioenschap haalt. Als je niet in de Champions League komt net als vorig jaar, dan is het seizoen over. Dat is wel gebleken, want er komt alleen maar ellende van”, blikt de analist terug op het roerige begin van het vorige seizoen.

Club en trainer bespraken vele verschillende scenario’s maar vooralsnog heeft het er alle schijn van dat Peter Bosz eerst kennis wenst te maken met het gros van de huidige groep spelers. “Het heeft ook te maken dat ze misschien een ander soort spelersmateriaal aan hem hebben voorgelegd, dan hij wenste. Hij wil natuurlijk een aantal spelers aandragen die geschikt zijn om zijn voetbal te spelen. Hij moet aangeven wat spelers moeten kunnen om zijn spel te spelen”, aldus Aad de Mos.


Vorig artikelHet eerdere conflict tussen Bosz en El Ghazi | Basisplaats voor ‘perfecte Bosz’ speler Guus Til
Volgend artikelHuub Stevens enthousiast: ‘PSV gaat een heel interessant profiel krijgen met Peter Bosz’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in