Home Nieuws Aad de Mos verwacht zilvervloot voor PSV met transfer Ibrahim Sangaré

Aad de Mos verwacht zilvervloot voor PSV met transfer Ibrahim Sangaré

5634
0

Aad de Mos is weer eens enthousiast. Net als menig ander analist en journalist heeft ook de Mos genoten van Sangaré en zijn geweldige doelpunt.

Als de Mos enthousiast is, kun je ook wachten op het tegenovergestelde want de Haagse oud-trainer zit er nogal eens naast als hij zijn ongezouten mening geeft. In gesprek met het Eindhovens Dagblad steekt de Mos de loftrompet over Sangaré.

De Mos is na afgelopen weekend in ieder geval razend enthousiast over Ibrahim Sangaré. Dat komt niet alleen door afgelopen weekend maar uiteraard ook door wedstrijd tegen Willem II en Sturm Graz.

De Mos prijst de ontwikkeling van Sangaré en kijkt graag naar diens ontwikkeling. De Mos denkt dat de Ivoriaan een grote toekomst wacht. “Hij zal alleen maar beter worden. Dit type speler wordt vaak onderschat door de Nederlandse media en het publiek. Bij een gerenommeerde trainer als Schmidt staat hij het eerst op het wedstrijdformulier. PSV gaat nog heel veel plezier aan hem beleven. Ook op de lange termijn, wat betreft een transfersom. Ik zie hem wel vertrekken naar een grote club in Spanje of Engeland”, zegt de Mos die zich graag en vaak waagt aan voorspellingen. De Mos denkt wel dat veel geld kan gaan verdienen aan de middenvelder die vorig jaar overkwam vanuit Toulouse.

Sangaré is een typische Premier League speler. De krachtige en grote middenvelder lijkt zich ook technisch steeds beter staande te kunnen houden. Balvast en minder lopen met de bal, zijn de leerpunten voor de Ivoriaanse krachtpatser. Bovenkant Premier League en dus bovenkant linkerijtje zou de doelstelling moeten zijn voor PSV en Sangaré, mocht een transfer realistisch worden komende seizoenen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here