Home Nieuws Aad de Mos verwacht zege PSV in Leicester: ‘Ik heb net voorspeld...

Aad de Mos verwacht zege PSV in Leicester: ‘Ik heb net voorspeld dat het 2-3 wordt’

236
0

Aad de Mos weet graag de aandacht op zich gevestigd en dus is het op de wedstrijddag weer voorspellen geblazen voor de analist en oud-trainer.

Dat die voorspellingen zelden uitkomen, mag geen naam hebben maar de zekerheid waarmee de Mos zijn voorspellingen met de buitenwereld communiceert, zijn soms een lust voor het oog. Wel heeft Aad de Mos veel vertrouwen in een goed resultaat van PSV in de Midlands van het Verenigd Koninkrijk.

PSV speelt om 21.00 uur tegen Leicester City in het King Power Stadium en de Mos denkt dat PSV gaat winnen. De Haagse oud trainer wilde via zijn Instagram account ook nog even kwijt dat hij zijn voorspelling vanmorgen ook al met een ander medium gedeeld heeft. Tegenover Radio Veronica zei de Mos dat het 2-3 voor PSV zou gaan worden. Enkele uren later blijkt de Mos nog steeds achter zijn eerder gedane voorspelling te staan en dus gaat PSV met 2-3 winnen in Engeland.

.”Na de grote teleurstelling van PSV tegen Twente, nu een tegenstander uit de Premier League met Leicester City. PSV is meestal goed na een zwakke wedstrijd. Ik zie ze winnen daar. Ik heb bij Veronica net voorspeld dat het 2-3 wordt, een mooie uitslag”, aldus waarzeggen Aad de Mos.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here