Home Nieuws Aad de Mos slaat de spijker op z’n kop

Aad de Mos slaat de spijker op z’n kop

42
0

De voormalig trainer die in vrijwel elk land ontslagen is en menig club naar de rand van de afgrond heeft gebracht met rare keuzes en opstellingen, wordt niet altijd meer serieus genomen door zijn collega’s en door de media. Toch spreekt Aad de Mos niet altijd alleen maar onzin.

Het resultaat in Manchester maakt menig PSV supporter weer enthousiast maar het is vermoedelijk weer wachten op het volgende gelijkspel tegen een minder aansprekende tegenstander. Precies dat haalt Aad de Mos in gesprek met Omroep Brabant aan. “Er is het nodige mis met de instelling van de spelers van PSV”, zegt de Mos vrijdag in het voetbalpraatprogramma FC Onder Ons van Omroep Brabant TV. “Je merkt gewoon dat de beleving tegen de kleintjes anders is. Je moet als speler zelf snappen dat je altijd alles moet geven. Maar blijkbaar zit dat niet zo in deze groep”, slaat de Mos de spijker op z’n kop.

Volgens De Mos is middenvelder Andrés Guardado een uitzondering. “Maar hij heeft het manco dat hij amper Nederlands spreekt. Al laat hij met zijn voeten wel steeds zien er alles voor te willen doen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here