Home Nieuws Aad de Mos: ‘Schandalig dat Xavi Simons voor PSG kiest, hij zal...

Aad de Mos: ‘Schandalig dat Xavi Simons voor PSG kiest, hij zal daar een kleine jongen blijven’

3899
0

Aad de Mos heeft ook een reactie gegeven na het vertrek van Xavi Simons naar Paris Saint-Germain.

De Mos wijst naar zowel PSV als naar Xavi Simons. De Haagse analist gebruikt scherpe bewoordingen. “Zes miljoen euro is een fooitje. De bedragen die rond gaan in het voetbal en zeker bij PSG. Dan is zes miljoen het salaris van een terreinknecht”, begint de oud-trainer.

De Mos is duidelijk: Simons had beter in de Eredivisie kunnen blijven. “Om te bevestigen dat het afgelopen seizoen geen casinogeluk was”, stelt de analist vast in gesprek met Soccernews en ESPN.

“Hij heeft het geluk dat Messi vertrokken is. Hij heeft indruk gemaakt en de potentie om daar te spelen, maar hij heeft nog niet kunnen overtuigen in grote wedstrijden”, vervolgt De Mos tegenover ESPN.

“Met Oranje was hij tegen zowel Kroatië als Italië heel matig. Ik was zeker een jaar gebleven”, aldus de oud-trainer tegenover verschillende media.

“Bij PSV was hij een dragende speler geweest. Hij krijgt bij PSG niet zoveel ballen, de grote jongens accepteren dat niet. Hij zal daar toch een kleine jongen blijven.”

De analist beseft terdege dat Simons voor het grote geld kiest. “Van de tien keer kiezen ze negen keer voor het geld”, reageert hij bij de Stalen Snor van deze week van het medium Soccernews.

PSV bood de jonge topvoetballer ook een miljoenensalaris maar kan niet op tegen het geld uit oliestaten.

“Je weet vaak dat als je een speler op zo’n manier vastlegt dat je die beter aan het maken bent voor de club van wie je de speler neemt”, legt De Mos uit in gesprek met Soccernews.


Vorig artikelMo Ihattaren op weg naar Turkse competitie
Volgend artikelXavi Simons meldt aankondiging

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in