Home Nieuws Aad de Mos richt pijlen op Braziliaanse keeper voor PSV: ‘Met connecties...

Aad de Mos richt pijlen op Braziliaanse keeper voor PSV: ‘Met connecties van Gomes zou dat moeten lukken’

3032
0

Heurelho Gomes is sinds kort officieel ambassadeur van PSV in Brazilië en als het aan Aad de Mos ligt zet Gomes meteen in op een nieuwe keeper voor PSV.

In de laatste aflevering van Elfrink & De Mos, steeds opgenomen op het bankje voor het Philips Stadion, zegt de Mos dat PSV gebruik moet maken van de Braziliaanse connectie met Gomes om een nieuwe talentvolle keeper naar Eindhoven te halen. “Ik zou in Brazilië en Argentinië goed gaan scouten”, begint de Mos zijn advies aan John de Jong.

PSV is nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe keeper voor komend seizoen omdat gebleken is dat keeper Drommel nog niet toe is aan het niveau bij een topclub. De Mos denkt zoals zo vaak de oplossing te hebben en wijst meteen naar technisch manager John de Jong. De Mos blijkt goed op de hoogte te zijn van de spelersmarkt in Brazilië, zonder overigens de contractsituatie van de keeper in kwestie te kennen.

Oftewel, Aad de Mos roept maar weer eens wat. Toch denkt de Haagse betweter dat de genoemde keeper een goede keeper voor PSV zou kunnen zijn. ‘Ik zou een Braziliaanse keeper halen. Cleiton van RB Bragantino, ik heb daar wat beelden van gezien, dat is echt een goede keeper. Met de connecties van Gomes zou dat gewoon moeten kunnen lukken”, aldus Aad de Mos op de voor hem kenmerkende manier.


Vorig artikelAnderlecht doelman wil niets kwijt over interesse PSV: ‘We zullen zien’
Volgend artikelPSV strijdt met Club Brugge, Antwerp en Ajax om handtekening Quinten Timber

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in