Home Nieuws Aad de Mos prijst PSV met transfer van Aanholt: ‘Max is...

Aad de Mos prijst PSV met transfer van Aanholt: ‘Max is een omgebouwde linksbuiten’

1577
0

Philipp Max is bijna speler van Eintracht Frankfurt. De onderhandelingen zijn zo goed als afgerond.

Inmiddels is Patrick van Aanholt onderweg naar PSV en dus vindt bijvoorbeeld analist Aad de Mos dat PSV er flink op vooruit als Patrick van Aanholt wordt aangetrokken. De Mos vindt de linkervleugelverdediger van Galatasaray beter dan Philipp Max.

“Of PSV er beter van wordt? Dat vind ik wel”, zegt De Mos in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Max is hard op weg om, met een optie tot koop, verhuurd te worden aan Eintracht Frankfurt, terwijl PSV Van Aanholt naar Eindhoven hoopt te halen. “Ik houd van Hollands sprekende mensen, zeker achterin. Van Aanholt is international geweest. Max is een omgebouwde linksbuiten, achterin niet sterk.”

De Mos zou Max altijd verkopen en niet meer inzetten op een huurtransfer. “Ik zou er een strik omheen doen en wegbrengen naar Frankfurt, als ze de prijs krijgen die ze willen.” Er breekt een cruciale week aan voor PSV, dat zondag op bezoek gaat naar De Kuip. De Mos stelt dat Feyenoord bij een overwinning ‘gelanceerd is’. “Het voorjaar komt eraan, dat gaat Feyenoord dan niet prijsgeven”, aldus de immer uitgesproken Aad de Mos.


Vorig artikelEverton weigert eerste miljoenenbod PSV op Branthwaite, Premier League club denkt aan 7 tot 10 miljoen euro
Volgend artikelManagement bevestigt: Zeer concreet PSG bereidt bod voor op Johan Bakayoko

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in