Home Nieuws Aad de Mos pleit voor komst Wim Jonk en zag Schmidt teveel...

Aad de Mos pleit voor komst Wim Jonk en zag Schmidt teveel macht hebben bij PSV

872
0

Aad de Mos is niet echt rouwig om het vertrek van Roger Schmidt uit Eindhoven. De Mos spreekt van een goed besluit voor PSV.

De Haagse analist is zelden echt overtuigd geweest van de Duitser bij PSV. In gesprek met De Telegraaf zegt de Mos: “Ik heb de afgelopen anderhalf jaar nooit het voetbal gezien waarover bij de presentatie van Schmidt gesproken is”, begint De Mos.

“Het was harken, zonder veel resultaat. Alle toppers heeft hij verloren. Schmidt kan niet zeggen dat hij niet de tijd heeft gehad en PSV wilde er zelfs nog wat tijd aan toevoegen.”

De Mos is verbaasd over het moment waarop Schmidt met zijn beslissing naar buiten trad, maar zegt dat de Duitser een goede keuze heeft gemaakt door uit Eindhoven te vertrekken. “In zijn periode is een aantal niet zeer goede spelers aan de selectie toegevoegd. Vinicius en een stel van die rugbyers. Wat moet je er allemaal mee. Hij heeft teveel invloed gehad.”

Volgens De Mos moet PSV nu op zoek naar een trainer met het echte PSV-dna. “Ruud van Nistelrooij is de ideale kandidaat, maar die doet het nog niet. Bij mij staat Wim Jonk op twee. Die heeft de visie en inmiddels ook ervaring en hij kent PSV. Dat laatste is belangrijk. Er loopt zoveel talent rond in de opleiding van PSV. Er moet een trainer komen die daar oog voor heeft en goed met die talenten om kan gaan”, is de Mos positief over zowel Wim Jonk als de toekomst van PSV.


Vorig artikelRoger Schmidt licht besluit toe: ‘In de zomer wil ik graag vrij zijn’
Volgend artikelInterview Roger Schmidt | Duitse trainer licht besluit tot vertrek bij PSV toe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in