Home Nieuws Aad de Mos onder de indruk van Gutiérrez: ‘Daar gaat PSV nog...

Aad de Mos onder de indruk van Gutiérrez: ‘Daar gaat PSV nog heel veel plezier aan beleven’

1323
0

Aad de Mos waait als analist graag met alle winden mee maar heeft ook evenzo vaak een afwijkende mening.

Die conclusie kunnen we ook trekken na de analyse van de Mos over het spel van Erick ‘Guti’ Gutiérrez. De Mexicaan is weer in beeld bij Roger Schmidt en dat betekent speelminuten. PSV.nl publiceerde maandag al de statistieken van de Mexicaanse middenvelder en die waren inderdaad goed te noemen. Het noopt Aad de Mos ertoe om de middenvelder te prijzen.

Aad de Mos is onder de indruk van Erick Gutiérrez en denkt dat er meer in het vat zit dit seizoen. “Hij is een speler die vooral andere spelers uit de problemen helpt”, zegt De Mos tegen het Eindhovens Dagblad. “Gutiérrez is een jongen die het spel goed leest.”

De Mos denkt dat ‘Guti’ een uitstekend duo met Ibrahim Sangaré kan gaan vormen. “De Mexicaan is een favoriet van mij, want hij kan versnellen en het spel ook langzamer maken. Een echte strateeg, daar gaat PSV nog heel veel plezier aan beleven als hij niet geblesseerd raakt”, aldus Aad de Mos over de Mexicaanse middenvelder die in Eindhoven zelden over een langere periode wist te imponeren.


Vorig artikelJoël Drommel vanwege ziekte niet naar Oranje, Drommel vierde zieke speler in PSV selectie
Volgend artikelAnalisten adviseren PSV contract Schmidt niet te verlengen: ‘Wat heeft hij toegevoegd aan onze competitie en PSV?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in