Home Nieuws Aad de Mos: ‘Mohammed Ihattaren is het grootste PSV talent van de...

Aad de Mos: ‘Mohammed Ihattaren is het grootste PSV talent van de afgelopen 10 jaar’

89
0

Aad de Mos laat zich graag uit over de potentie van jeugdspelers. In dat kader heeft de Mos weer een nieuwe groeibriljant ontdekt op de Herdgang.

De Hagenaar heeft momenteel gigantische verwachtingen van Mohammed Ihattaren. De analist zegt dat de zestienjarige middenvelder ‘het grootste PSV-talent van de afgelopen tien jaar is’.


De Mos kijkt vaak naar wedstrijden van jeugdteams van PSV. Ihattaren viel hem al snel op. “Ihattaren is het grootste PSV-talent van de afgelopen tien jaar”, zegt hij in gesprek met Omroep Brabant“Die jongen heeft een ongekend spelinzicht en zijn aannames zijn fantastisch. Hij loopt ver voor op alle andere jongens bij PSV.”

Ook de zeventienjarige Yorbe Vertessen is hem in positieve zin opgevallen. “Vertessen is een Belgische spits die altijd scoort. Hij is een echte spits met een neusje voor de goal en in de zestien is hij dodelijk. Natuurlijk, er kan nog veel gebeuren. Maar ik heb hem doelpunten zien maken, die ik nog nooit heb gezien. Ik zie Vertessen en Ihattaren echt als toekomstige spelers van PSV 1.”


Facebook Comments