Home Nieuws Aad de Mos lyrisch over ‘nieuw’ PSV: ‘Met een beetje geluk kunnen...

Aad de Mos lyrisch over ‘nieuw’ PSV: ‘Met een beetje geluk kunnen ze ook van PSG winnen’

575
0

Aad de Mos zou Aad de Mos niet zijn als er niet af en toe eens flink overdreven kan worden.

De Mos ziet een successeizoen voor PSV zeker zitten maar de Mos weet ook dat als hij grootse uitspraken verkondigt, er dan weer aandacht gevestigd wordt op zijn uitspraken en daar is het de oud-trainer nu eenmaal vaak om te doen. Aad de Mos is in ieder geval zeer enthousiast over het spel van PSV tot nu toe dit seizoen. De Mos denkt dat dit PSV zelfs kan winnen van Paris Saint-Germain.

“PSV heeft voorin zoveel wapens, die kunnen allemaal topscorer worden”, vertelt hij in Panenka van het Algemeen Dagblad. “Met deze voorhoede kom je altijd tot scoren, daar ben ik van overtuigd. PSV heeft fases in duels dat ze zó goed zijn. Als het een beetje mee zit zouden ze ook van Paris Saint-Germain kunnen winnen, omdat niemand dat verwacht. Het blufpoker van Roger Schmidt werkt soms heel goed.”

“PSG heeft ook langzame verdedigers”, vervolgt De Mos, die alvast een voorspelling doet. “Presnel Kimpembe en Sergio Ramos, voordat die gedraaid zijn is de dag voorbij. Het is weer hetzelfde liedje. Schrijf maar op dat ze nooit van hun leven de Champions League winnen en dat ik dat gezegd heb.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here