Home Nieuws Aad de Mos lyrisch over Gakpo: ‘Hij gaat op de deur kloppen...

Aad de Mos lyrisch over Gakpo: ‘Hij gaat op de deur kloppen bij Koeman’

288
0

Aad de Mos ziet dat Cody Gakpo zich in alle stilte heeft ontwikkeld tot basisspeler bij PSV en denkt dat Gakpo aankomend Oranje international is.

De analist steekt de loftrompet over de twintigjarige buitenspeler, die na de zomer weleens zijn opwachting kan gaan maken in het Nederlands elftal.


“Dat is een goede speler, een jongen voor de toekomst voor PSV”, zegt De Mos tegen het Eindhovens Dagblad. “Hij zal ook zijn weg vinden – ik weet niet naar de absolute top – maar hij gaat na het EK zeker op de deur kloppen bij Koeman. Hij heeft scorend vermogen en kan met de bal ook anderen in stelling brengen. Dat hebben we gezien tegen Ajax met Malen.”

Gakpo was dit seizoen goed voor zes goals en zes assists in de Eredivisie. “Het is een heel talentvolle speler waar PSV nog veel plezier aan gaat beleven. Het is een sierlijke speler, een mooie traptechniek. Een echte aanvaller”, aldus De Mos, die ziet dat PSV onder interim-trainer Ernest Faber op de goede weg is.

Maar de Mos is bijzonder kritisch op het Duitse duo Unnerstall en Schwaab. De twee Duitsers kunnen de Mos niet bepaald bekoren. “Het enige waar ik mij zorgen om blijf maken is die keeper en Schwaab”, aldus de Mos over beide basisspelers die in Arnhem beide een grote fout wisten te maken.


Facebook Comments