Home Nieuws Aad de Mos wil geen huurlingen meer maar is lyrisch over Branthwaite:...

Aad de Mos wil geen huurlingen meer maar is lyrisch over Branthwaite: ‘Die mag je er nooit meer uithalen’

1768
0

Aad de Mos en met alle winden meewaaien. Zo kennen we de Haagse analist en daar zal nooit verandering in komen.

Daags na de topper tegen Feyenoord trekt de Mos weer een aantal ouderwetse zwart-wit conclusies. De Engelse verdediger Branthwaite krijgt veel complimenten van de Mos, waar de analist vorige week nog beweerde dat PSV deze zomer op de transfermarkt niets bijzonders had uitgericht.

Één doelpunt en een redelijk goede wedstrijd verder is voor de Mos het startsein om de grootste complimenten uit te delen. uitblinken. “Hij speelde een geweldige wedstrijd. Je mag hem er nooit meer uithalen”, zegt hij in een video-item van het Eindhovens Dagblad. “Die jongen is positioneel erg sterk. Door die jongen krijgt PSV vertrouwen in de verdediging”, zegt de Mos na één goede wedstrijd van de Engelse verdediger.

De Mos kan het verder niet nalaten om naar de scouting te wijzen. “Timo Baumgartl kwam voor twaalf miljoen. De internationale scouting moet een keer nadenken, of ze het wel goed genoeg doen voor de internationale top.”

Het huren van spelers vindt de Mos ook een verkeerde vorm van beleid. “PSV is geen kuuroord, het is hier geen opleidingselftal. Er moeten spelers gehaald worden, van wie gedacht wordt dat ze over een aantal jaar vijftig à zestig miljoen euro waard zijn”, aldus Aad de Mos, die tegelijk vindt dat huurling Branthwaite niet meer uit het elftal gehaald mag worden. Kortom, het betreffen daags na PSV – Feyenoord weer allerlei zwart-wit en tegengestelde conclusies die de Mos bezigt.


Vorig artikel‘Een bod van vijftig miljoen op Sangaré laten lopen, vind ik gewelddadig’
Volgend artikelPSV – Feyenoord beste wedstrijd onder van Nistelrooij, die tegelijk uitspreekt wie de baas is bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in