Home Nieuws Aad de Mos: ‘Luuk de Jong? Laten staan’

Aad de Mos: ‘Luuk de Jong? Laten staan’

83
0

Aad de Mos is zoals een ieder lovend over de resultaten van PSV maar ziet zoals een ieder ook meer dan genoeg verbeterpunten.

De Mos pleit voor Luuk de Jong. Waar hij normaal altijd veel op heeft met jong talent zegt hij dat Cocu de Jong nu in de basis moet laten staan. Ook al gaat dat ten koste van Steven Bergwijn.

“PSV bloeit op als niemand iets van ze verwacht”, zegt de analist in het Eindhovens Dagblad. Hij vindt de commentaren over het matige spel echter ‘volledig terecht’. “Van een aanstaande kampioen verwacht je meer dominantie en goed voetbal. PSV speelt slecht en pakt punten en alle opmerkingen daarover snijden wat mij betreft hout.”

“PSV snakt naar een grote wedstrijd en dan wordt iedereen weer wakker, verwacht ik”, vervolgt De Mos. “Potjes tegen Excelsior en Sparta zijn op zeventig procent soms ook nog te winnen, al blijkt dat in de praktijk vaak moeilijk.” Hoewel het spel nog niet kan bekoren, zou hij weinig veranderen aan de opstelling. PSV staat een straatlengte voor op de belangrijkste rivaal, Ajax.

“Luuk de Jong? Niet meer aankomen nu en lekker laten staan”, aldus De Mos. Voor Jürgen Locadia en Hirving Lozano is hij een heerlijke aandachtstrekker en zij kunnen profiteren van zijn werk. Steven Bergwijn zou ik brengen als het op de flanken een keer niet loopt of een wedstrijd in het slot gegooid kan worden via de counter.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here