Home Nieuws Aad de Mos lijkt geen fan van Peter Bosz te zijn |...

Aad de Mos lijkt geen fan van Peter Bosz te zijn | PSV fans halen hard uit naar De Mos

4327
1

De komst van Peter Bosz naar PSV geeft over het algemeen veel positieve reacties. De trainer werd deze week door de club aangekondigd en gepresenteerd.

De komst van de gewilde trainer uit Apeldoorn wordt zowel door de achterban van de club als door de landelijke media goed ontvangen. Toch lijkt niet iedereen blij te zijn met de komst van Peter Bosz. Zo uitte analist Aad de Mos, als analist graag en vaak een afwijkende mening verkondigend, al meteen zijn twijfels.

In de dagen voor de officiele aankondiging en presentatie van Bosz bij PSV, bleef De Mos maar verkondigen dat Peter Bosz niet bij PSV past. Op de vraag wie PSV dan moest aanstellen volgde steeds het zelfde eenduidige antwoord. Thomas Letsch. De weinig zeggende Duitse trainer bleek voor Aad de Mos de enige en juiste kandidaat te zijn voor De Mos. Waarom dan eigenlijk? Daar kon Aad de Mos op zijn beurt niet een heel duidelijk antwoord op geven, behalve dat Vfl Bochum in de Duitse eerste Bundesliga behouden een wereldprestatie is en dat de uitstraling van Letsch goed bij PSV zou passen.

Geen PSV DNA. De Mos bleef het maar verkondigen maar zijn uitspraken blijken niet bijster serieus genomen te worden. Zo zijn op socalie media een aantal PSV fans wel klaar met de uitspraken van Aad de Mos. Er wordt dan ook hard uitgehaald naar de analist, die daags na de presentatie van Peter Bosz bij PSV ook nog even verkondigde dat het seizoen meteen als mislukt kan worden beschouwd indien PSV en Peter Bosz zich niet weten te plaatsen voor de Champions League.

Aad de Mos lijkt in ieder geen fan van Peter Bosz te zijn getuige de druk die de Haagse analist erop weet te leggen. Zou De Mos nog een rekening te vereffenen hebben met Peter Bosz? Voor een aantal PSV fans bleek het in ieder geval aanleiding te zijn eens stevig uit te halen naar De Mos getuige de reacties op sociale media.


Vorig artikelSam Lammers voor minimale transfersom naar Rangers FC
Volgend artikelEuropese clubs richten vizier op toptalent Isaac Babadi, PSV dient alert te zijn met contractverlenging

1 REACTIE

  1. Na de jarenlange lofzang van ome Aad over de kwaliteiten van Obispo en hoe het in vredesnaam mogelijk was dat deze in zijn ogen ” geweldenaar” jtoen) nog niet in de basis stond, heb ik het wel een beetje gehad met zijn inschattingsvermogen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in