Home Nieuws Aad de Mos: ‘Laat Zoet en Mauro maar staan’

Aad de Mos: ‘Laat Zoet en Mauro maar staan’

654
0

Het is wachten op versterkingen voor het nieuwe seizoen maar dat zou nog wel even kunnen duren gezien alle perikelen op de rustige internationale transfermarkt.

Er wordt gesproken over versterking voor de linksbackpositie en dan is daar nog de keeperskwestie. Wie wordt eerste doelman onder Roger Schmidt? Als het aan Aad de Mos ligt komen er juist geen versterkingen op de genoemde posities.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad laat Aad de Mos weten dat wat hem betreft Mauro Junior en Jeroen Zoet kunnen blijven staan. ,,Laat Jeroen Zoet maar staan”, zegt Aad de Mos als de transferplannen van PSV ter sprake komen.

“Ik heb goed op hem gelet en het komt op mij over dat hij weer zijn normale niveau aanraakt. En met Mauro Júnior in deze vorm heeft een linksback helemaal niet zoveel prioriteit, zou ik zeggen. PSV heeft vooral een paar spelers voor de as nodig. Directe versterkingen, meteen inzetbaar dus.”

De Mos maakt zich nog wel zorgen over de centrale positie. “Centraal in de verdediging zou ik er zeker iemand bijhalen”, zegt De Mos tegen de regionale krant. “Dat zou topprioriteit moeten zijn. Er is nu met Jordan Teze wel een interessant talent op aan het staan, maar ik durf er niet op in te zetten dat je daar al een heel seizoen op kunt bouwen. In de oefenwedstrijd tegen Vitesse was ik niet zo onder de indruk van Olivier Boscagli en Timo Baumgartl, die ik slordig vond spelen”, aldus Aad de Mos.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here