Home Nieuws Aad de Mos laat niets heel van Ajax: ‘PSV gaat die wedstrijd...

Aad de Mos laat niets heel van Ajax: ‘PSV gaat die wedstrijd winnen’

42
18

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Aad de Mos aan dat hij zeker weet dat PSV het zondag gaat beslissen.

“Ze kunnen bij Ajax zoveel willen, maar PSV gaat die wedstrijd winnen. De druk is er af in Eindhoven. Door de overwinning op AZ hebben ze bovendien een boost van hier tot Tokio gekregen,” aldus De Mos. “Voor de wedstrijd hoorde je veel blabla. Dat AZ de beste ploeg van Nederland heeft enzovoort. Maar PSV heeft het weer afgedwongen. Het negativisme van de heertjes in hun columns is inmiddels aardig bijgedraaid. Het is allemaal niet meer zo slecht wat PSV laat zien.”

De analyticus gaat verder: “En Ajax is niet zo goed als iedereen denkt. Kijk maar naar de laatste wedstrijden tegen FC Groningen en Heracles die ze maar met één goal verschil hebben gewonnen. Ik denk dat PSV er als een gek opklapt. Dit is een kans voor open doel en die laten ze niet liggen. Je bent al kampioen. Je moet het alleen nog worden. En dat kan tegen de grootste vijand.”


Facebook Comments

18 REACTIES

  1. Monique, Aad ziet PSV-AJAX totaal anders dan jij. Zelf hoop ik niet alleen op een overwinning van PSV, maar op een vernedering op het veld van de Ajax boys en op het zien van de zure Ajax gezichtjes bij de prijsuitreiking. En dat het publiek dan zingt: ‘Niks in Amsterdam’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here