Home Nieuws Aad de Mos is zeker: ‘Feyenoord en PSV naar Champions League, Conference...

Aad de Mos is zeker: ‘Feyenoord en PSV naar Champions League, Conference League voor Ajax’

832
0

Voetbal is een dagvers product en weet vrijwel dagelijks te veranderen. Toch is Aad de Mos zeker van zijn zaak.

Aad de Mos weet te voorspellen dat PSV tweede gaat worden achter Feyenoord en dat Ajax de nummer drie van de ranglijst gaat worden. “De grootste concurrent voor de tweede plaats is AZ”, stelt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. “Ajax gaat het zeker niet redden. De laatste speeldag moet PSV in Alkmaar spelen tegen AZ. Als ze de lijn van de wedstrijd tegen NEC doortrekken, worden ze tweede.”

Feyenoord staat nu acht punten los en is voor ‘99,9 procent’ kampioen, aldus De Mos. “Ajax wordt vierde. Grote wedstrijden verliezen ze sowieso en in kleine wedstrijden gaat het nu ook mis. PSV gaat naar de voorronde van de Champions League, Europa League voor AZ en Conference League voor Ajax.”

Dat PSV dit seizoen veel punten heeft laten liggen tegen clubs uit het rechterrijtje, vind Aad de Mos tekenend en veelzeggend voor dit seizoen. “Dat heeft ook te maken met gezapigheid. De trainer is nu voor het eerst uit zijn slof geschoten en dat had hij veel meer moeten doen. Nu hebben ze in de beleidsbepalers een gemeenschappelijke vijand.”


Vorig artikelVan Nistelrooij neemt geen woord terug: ‘Ik heb mijn gevoel uitgesproken’
Volgend artikelPSV op weg naar bekerfinale: Van Nistelrooij analyseerde tegenstander Spakenburg compleet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in