Home Nieuws Aad de Mos hard voor Ihattaren: ‘Hij speelt voor zichzelf, ik sta...

Aad de Mos hard voor Ihattaren: ‘Hij speelt voor zichzelf, ik sta volledig achter Schmidt’

1607
0

Aad de Mos is tweeledig in zijn analyse over de staat van het nieuwe PSV, zo ook in zijn voorbeschouwing op de wedstrijd tegen Galatasaray.

Op zijn eigen Instragram account is de Mos laaiend enthousiast over PSV en de wedstrijd tegen de Turken maar een dag later uit hij tegenover Nu.nl zijn twijfels over het PSV van Roger Schmidt. De Mos kijkt ook kritisch naar Mo Ihattaren. De Mos heeft het niet zo op de spelmaker.


“Naast een aantal positieve punten zie ik een aantal grote gevaren in het huidige spel van PSV”, zegt De Mos tegen NU.nl. “Ze kunnen een tegenstander bij vlagen fantastisch onder druk zetten, maar het probleem is dat deze manier van spelen niet negentig minuten vol te houden is. De balans ontbreekt en daardoor kunnen ze volledig weggecounterd worden. Door hun manier van spelen zullen er dit seizoen periodes van hosanna in het Europese voetbal zijn. Maar daardoor zijn decepties, ook in de Eredivisie, haast onvermijdelijk”, stelt de Mos vast.

De Mos denkt dat PSV en Mohamed Ihattaren beter afscheid van elkaar kunnen nemen. “Hij speelt nog steeds voor zichzelf. Als hij aan de bal komt, ga ik net als iedereen op het puntje van de stoel zitten. Maar hij speelt zijn eigen wedstrijd en heeft een heel laag rendement. Als trainer is dat waar je naar kijkt en daarom sta ik volledig achter de keuze van Schmidt.”


Facebook Comments Box