Home Nieuws Aad de Mos haalt uit naar Hans Kraaij inzake transfersom Johan Bakayoko:...

Aad de Mos haalt uit naar Hans Kraaij inzake transfersom Johan Bakayoko: ’75 miljoen euro’

4409
0

Aad de Mos verbaasde zich zondagmorgen behoorlijk in het gesprek met Hans Kraaij over de toekomst van Johan Bakayoko en de toekomstige transfersom voor de aanvaller.

Volgens De Mos is het klip en klaar en gaat Johan Bakayoko PSV vele miljoenen opleveren. De Mos is laaiend enthousiast over de toekomst van de Belgische international en denkt te weten dat PSV een transferrecord zal gaan breken. Of het daadwerkelijk die kant op gaat valt nog te bezien want de som die Aad de Mos in gedachten heeft is een tikkeltje overdreven.

Aad de Mos verwacht namelijk dat Johan Bakayoko komende zomer voor een bedrag boven de 60 miljoen euro zal gaan vertrekken bij PSV. Er werden eerder al bedragen genoemd van 35 tot 40 en 50 miljoen euro maar De Mos schat de huidige transferwaarde van Johan Bakayoko in op 75 miljoen euro. Een klein jaar geleden ontving PSV meerdere biedingen uit de Premier League van om en nabij de 40 miljoen euro. Met het naderende Europese Kampioenschap voor de deur denkt De Mos dat het allemaal veel hoger uit gaat vallen voor PSV.

“Bakayoko gaat voor 75 miljoen euro weg”, is De Mos stellig in de studio van Goedemorgen Eredivisie. Die voorspelling deed de wenkbrauwen van Hans Kraay Jr. behoorlijk fronsen want Kraaij verwacht duidelijk andere bedragen voor Johan Bakayoko. “Hij gaat echt voor heel veel weg”, vervolgt De Mos over Bakayoko. “Volg je het internationale voetbal niet? 500 miljoen voor die Cubarsí, die stopper van Barcelona”, haalt de verbaasde De Mos uit naar Hans Kraaij.

“We gaan naar die bedragen toe, Hans. Het is geen KKD waar we het over hebben.” Aan tafel zit ook zaakwaarnemer Guido Aalbers, die eveneens verwacht dat Bakayoko PSV heel veel geld op gaat leveren. “In de Premier League kan dat gewoon betaald worden. Honderd procent”, bevestigde de zaakwaarnemer.


Vorig artikelToptrainer Peter Bosz loopt over van ambitie | Bosz denkt nu al aan nieuwe landstitel met PSV
Volgend artikelDit vindt Jordi Cruijff van de 35 punten achterstand van Ajax op PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in