Home Nieuws Aad de Mos haalt hard uit naar Carlos Vinícius: ‘Hij is een...

Aad de Mos haalt hard uit naar Carlos Vinícius: ‘Hij is een aanfluiting voor PSV’

1412
0

Aad de Mos laat in niet misverstaande bewoordingen weten dat hij geen vertrouwen heeft in Carlos Vinícius. De Hagenaar haalt hard uit naar Vinícius.

De Mos is een vaste gast bij de podcast van Onlinewedden24 en geldt daar als analist. De oud-trainer geeft zijn ongezouten mening over de Braziliaanse spits van PSV. De Mos haalt hard uit naar de kwaliteiten van de lange spits. De Mos heeft dan ook absoluut geen vertrouwen in Carlos Vinícius, die gehuurd is van Benfica. De Mos vindt de 26-jarige Braziliaan geen echte PSV-spits met de juiste kwaliteiten.

PSV heeft Vinícius tot het einde van het volgende seizoen gehuurd maar echt overtuigen lukt nog niet. Simpel aannemen en het controleren van ballen gaat de spits soms erg moeizaam af. Technisch begaafd is Carlos Vinícius allerminst. De Mos noemt hem ‘een aanfluiting als spits’. “Zeker als je gewend bent bij PSV spitsen te hebben als Van Nistelrooij, Nilis, Romario en Ronaldo. Dan vind ik dit een aanfluiting voor PSV. Het is geen type dat bij PSV hoort te spelen”, zegt De Mos bij OnlineWedden24.

Erick Gutiérrez leek geen toekomst meer te hebben bij PSV, maar krijgt onder Roger Schmidt toch weer wat kansen na blessures en geringe fitheid van Marco van Ginkel. De Mexicaan lijkt opgeleefd maar verliest ook veel duels en speelt minder goed dan in de weken rond zijn verrassende rentree. De Mos is nog positief over de Mexicaan.

“Het is ook een van de redenen dat PSV veel beter is gaan spelen na die zeperd bij Ajax omdat hij de kans heeft gekregen om zich te laten zien. Van Ginkel is ook afgehaakt maar Gutiérrez is een speler naar mijn hart die het spel kan vertragen, kan versnellen. Hij zit overal tussen met zijn balcontacten. Leest de wedstrijd als een trainer en is een fijne speler om naar te kijken als liefhebber en kenner.”


Facebook Comments Box