Home Nieuws Aad de Mos gooit olie op het vuur en wijst weer naar...

Aad de Mos gooit olie op het vuur en wijst weer naar Gutiérrez: ‘Het gaat een keer ontploffen’

4600
0

Aad de Mos heeft geen goed woord over voor de wedstrijd van PSV tegen sc Heerenveen. De Mos is hard in zijn woorden. De Haagse analist wijst daarbij naar Ruud van Nistelrooij en de gekozen tactiek.

“Ik vind het een schande, je was zo dichtbij. Als trainer en als spelersgroep laat je de supporters in de steek en breng je de club in gevaar. De voorronde van de Champions League lag gewoon voor het grijpen”, vertelt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad.

De analist gelooft dan weer wel in een goede afloop voor PSV. “Ik vrees het ergste voor PSV, maar het geluk is dat mijn gevoel ook zegt dat Ajax niet wint bij Twente. Mijn voorspelling is dat PSV zeker niet wint bij AZ, maar dan zou je alsnog tweede worden. Een bijzondere ontknoping? Ja, oké, maar het gaat wel gebeuren. Het is uit den boze wat je in de laatste drie wedstrijden krijgt. Het is zo kwetsbaar. Ik zeg het voor de laatste keer: zet Gutiérrez op het middenveld neer. De balans is nergens te bekennen”, is de Mos van mening over de Mexicaan.

De Mos gaat ook in op de berichtgeving van De Telegraaf, dat meldde dat bepalende spelers over Van Nistelrooij hebben geklaagd bij de directie. De Mos gooit nog wat olie op het vuur door uit te spreken dat hij verwacht dat de bom gaat barsten bij PSV. “Ik denk wel dat er onrust is in de spelersgroep richting de coach. En ook tussen de coaches. Dat is een heel lastige situatie voor Van Nistelrooij. Na AZ zal er snel duidelijkheid moeten komen, want het is heel slecht wat zich de laatste weken afspeelt bij PSV.”

De Mos twijfelt er niet aan dat er ‘wrijving’ is. “Dat merk je al aan de wedstrijden tegen Fortuna en Heerenveen, en dat zal je ook zondag merken. Daar ben ik van overtuigd. Het gaat een keer ontploffen. Het komt in elk geval heel slecht over.”


Vorig artikelESPN trekt harde maar onjuiste conclusie: ‘Ook Luuk de Jong moet worden vervangen’
Volgend artikelDe Boer: ‘Sangaré in de rol van Patrick Vieira, dan kan hij van heel grote waarde zijn bij PSG’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in