Home Nieuws Aad de Mos geniet van PSV en komt met dringend advies voor...

Aad de Mos geniet van PSV en komt met dringend advies voor Koeman

1446
0

Aad de Mos heeft genoten van het middenveld van PSV tegen PEC Zwolle.

De ploeg van trainer Peter Bosz was zondag in het eigen Philips Stadion met 4-0 te sterk. De oefenmeester kiest de laatste wedstrijden steeds voor dezelfde namen op het middenveld: Jerdy Schouten, Joey Veerman en Guus Til.

“Het is ongelooflijk hoe Schouten en ook Joey Veerman spelen”, zegt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. “Guus Til heeft ook aangetoond dat hij een vaste plaats verdient. Hij is de ontbrekende schakel op dit middenveld.”

“Schouten is zo’n betrouwbare speler, zó goed. Het gebeurt bijna nooit meer in het moderne voetbal, maar niemand heeft het in hem gezien bij ADO Den Haag en Telstar. Moet je nu eens zien. Schouten-Veerman lijkt me ook het ideale middenveld voor Oranje”, geeft De Mos als advies mee aan bondscoach Ronald Koeman.

Volgens de trainer in ruste krijgt Bosz na de interlandperiode te dealen met een luxeprobleem, aangezien Noa Lang na blessureleed op de weg terug is. “Als Lang terugkomt? Dan moet hij op de bank beginnen, dat is heel normaal en helemaal niet erg. Lang kan weleens heel belangrijk worden tegen de grote clubs die PSV de komende weken gaat treffen (FC Twente, Sevilla, Feyenoord, Arsenal en AZ, red.).”


Vorig artikelVerbazing is groot: ‘Jerdy Schouten had al 4 jaar lang in Oranje moeten spelen’
Volgend artikelMike Verweij: ‘Als je hem ziet spelen, kan hij best een nuttige speler zijn voor het EK’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in