Home Nieuws Aad de Mos gelooft niet in het huidige PSV én niet in...

Aad de Mos gelooft niet in het huidige PSV én niet in Xavi Simons: ‘Simons is een hype’

6246
0

Aad de Mos legt in het video-item van het Eindhovens Dagblad uit wat er zijn ogen allemaal mankeert aan het huidige PSV.

De Mos zag PSV zaterdagavond ploeteren en haalde maandagmiddag eens flink uit naar de selectie van PSV, die volgens de Mos niet in evenwicht is. “De basisfouten worden al weken gemaakt. Het zit niet goed in de koppies. Zo gaat het in de toekomst ook niet lopen.”

De Haagse analist ontziet niemand en met name Joey Veerman, Guus Til én Xavi Simons moet het ontgelden. De Mos stelt vast dat Simons een hype is. In eerste instantie richt de Mos zich op Joey Veerman, die als een hype Oranje in gepraat werd. De Mos is van mening dat Veerman en ook Simons ‘gehypt’ zijn bij PSV. “Het hypen van Joey Veerman en Xavi Simons is allemaal leuk, maar daar gaat het niet om”, stelt de analist vast.

In het item ‘Op het bankie’ zegt de Mos dat van Nistelrooij moet ingrijpen en keuzes dient te gaan maken, zoals ook Louis van Gaal dat volgens de Mos doet. Opvallend genoeg denkt de Mos dat PSV wel gaat winnen tegen FC Zurich en sc-Heerenveen.

PSV-watcher en ED journalist Rik Elfrink vraagt zich af wie er dan uit moet en vraag de Mos of Joey Veerman dan moet wijken voor een speler die wel zijn niveau haalt. “In voetbal moet je denken in de beste koppeltjes”, zegt De Mos. Elfrink geeft aan dat Veerman momenteel zijn niveau niet haalt, maar dat dat ook voor de nodige anderen geldt. “Ik vond Til ook een probleem”, zegt Elfrink tegen de Mos, die vindt dat Til niet goed gebruikt wordt in Eindhoven, waar dat bij AZ en bij Feyenoord wel zo was.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here